Empack 2024, the future of packaging

De grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie in de Benelux met dit jaar de focus op circulariteit.

De verpakkingsindustrie is volop in beweging, met een sterkere focus dan ooit op duurzamere oplossingen. Én dat zie je terug op Empack 2024, waar de top van de complete verpakkingsindustrie te vinden is van 9 tot en met 11 april 2024. Van vulmachines tot labeltechnologie, en van materialen tot industriële verpakkingsoplossingen: alle facetten komen die dagen aan bod in de Evenementenhal in Gorinchem. 

Op de Beursvloer
Bedrijven presenteren hun nieuwste producten, diensten en oplossingen. Op woensdag 10 april verzorgt NRK Verpakkingen een kennisprogramma. Daarnaast vind de 2e editie van Pitch your Product plaats. Deze keer is het thema circulariteit en kun je jouw duurzame verpakkingsidee presenteren aan de jury van Cradle to Cradle. Om het thema circulariteit verder onder de aandacht brengen kun je in  de De Showroom een bod doen op refurbished of tweedehands machines.