Future Proof Plastics symposium op het Nationaal Kunststof Congres 2023

Op 9 en 10 november 2023 komt de hele kunststofsector samen in Zwolle voor het Nationaal Kunststof Congres 2023. Donderdag 9 november staat in het teken van ontmoetingen, debatten en workshops met het thema ‘Samen op weg naar een circulaire kunststofketen’.

De plastic transitie routekaart

Drea Berghorst, managing director van Plastics Europe Nederland, zal een workshop verzorgen over de vorige week verschenen plastic transitie routekaart. Een ambitieus en concreet plan en visie op een radicale hervorming van het Europese plastic systeem. Harold de Graaf, directeur van de NRK, zal hierbij optreden als co-referent. Inschrijven voor deze en andere sessies kan hier. Op de site van NKC 2023 vind je een volledig overzicht van het programma, de sprekers en de mogelijkheid tot aanmelden.

Future Proof Plastics 2023

Het jaarlijkse Future Proof Plastics symposium is dit jaar onderdeel van het NKC. In de namiddag van donderdag 9 november gaan paneldeelnemers met elkaar en plenair in gesprek over hoe ‘van woorden naar daden’ te komen in de transitie naar circulair plastic. Marcel van der Poel, voorzitter van Plastic Europe Nederland en Director Indirect sales van LyondellBasell, is één van de paneldeelnemers.

Deelnemen aan het Future Proof Plastics symposium, maar niet aanwezig bij het het congres? Dat kan door je apart aan te melden. Deelname aan het symposium is gratis voor leden en relaties van Plastics Europe.