Rethink Awards 2021

Maak een winnaar van uw innovatie

Rethink Awards: maak een winnaar van uw product of initiatief

Is uw product of initiatief duurzaam onderscheidend en geheel of gedeeltelijk van rubber of kunststof? Dan maakt u kans op een Rethink Award 2021. Meedoen is een uitgelezen kans het innovatieve, duurzame, circulaire of ander waardevolle product of initiatief waar u trots op bent in de spotlights te zetten. Wie weet wint het straks één van de zes Rethink Awards. Inzenden kan tot 3 mei, ze worden uitgereikt op 23 juni 2021.

Ook uw organisatie heeft ongetwijfeld mooie en aansprekende innovaties en initiatieven die bijdragen aan verduurzaming, de CO2-uitstoot terugdringen, de circulaire economie stimuleren, de veiligheid verbeteren en het comfort vergroten van gebruikers. Ze geven Nederland toekomst en inspireren andere bedrijven binnen de productketen.
Federatie NRK en PlasticsEurope Nederland belonen de beste en meest effectieve producten, processen en initiatieven van leden met een Rethink Award. Leden worden opgeroepen hun duurzame producten en innovaties in te sturen.

Zes prijzen, drie industriesectoren

Er zijn Awards voor de drie industriesectoren: de kunststof en rubber Producenten, de kunststof en rubber Verwerkers én de kunststof en rubber Recyclers. In totaal zes Awards. Voor elk van deze drie sectoren is er een prijs voor:

  1. Het meest aansprekende, inspirerende en innovatieve duurzame nieuwe product.
  2. Het meest aansprekende, inspirerende duurzame initiatief. Bijvoorbeeld maatregelen om verliezen van plastic pellets etc te voorkomen, vermindering van energieverbruik van de processen, een voorlichtingscampagne, etc.

Vakkundige jury beoordeelt uw product

De jury bestaat uit stakeholders van de rubber- en kunststofindustrie en vertegenwoordigers van klanten, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen, grondstofleveranciers en de geïnformeerde burger/gebruiker. Kortom, een groep professionals die graag een vakkundig oordeel velt over uw product of initiatief.

Maak een winnaar van uw innovatieve product

Neemt u de uitdaging aan? Om het inzenden gemakkelijk te maken download u een aanmeldingsformulier voor alle informatie en onderbouwing. Tezamen met een fysiek exemplaar van het product levert u het bij ons in. Er zijn geen kosten aan verbonden. Uw product wordt bovendien vermeld in externe communicatie van NRK en PlasticsEurope Nederland.
Hier leest u meer over de Rethink Awards 2021.